MORUS kert

Kertépítés, parkgondozás

Vállalunk kertépítést, parkgondozást, kerti tavak építését, térburkolást, öntözőrendszerek telepítését, teljes körű generál kivitelezést. Modern, mediterrán, vagy minimál, bármely elképzelést meg tudunk valósítani. Számtalan referenciánk segíti a döntésben.

Faiskolánk specialitásai: Örökzöldek és fenyőfélék fajta- és méretválasztéka, konténeres és szabadföldi egyedi formákra nyírt örökzöldek, pom-pom növények, bonsaik. Valamint többször iskolázott szoliter lombos fák és szabadgyökerű, illetve konténeres cserjék előállítása.

Levesszük a terhet a válláról. Fűnyírás, kertgondozás, gyepszellőztetés, metszés, ritkítás, ültetés, öntözőrendszer karbantartás. Elhanyagolt kertek, területek rendbetétele. Környezetbarát gyomirtás. Eseti vagy rendszeres megbízás alapján, hogy Önnek csak élveznie kelljen az elkészült remekművet.

Lételemünk a víz. A kertből sem hiányozhat, kerti tó vízeséssel, patakkal, vagy akár egy vegyszermentes, családi fürdőzéshez ideális fürdőtó. A víz mindig a kert csúcspontja. Terveztesse és építtesse meg velünk álmai tavát!

előtte – utána

előtte – utána