Barion Pixel

keresés a weboldalon

MORUS kert – kertépítés, parkgondozás

Szállítási feltételek

Megrendeléseit GLS futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. A csomag átvételekor fizethet utánvéttel, de lehetőség van előre utalásra is.

(Csomagátvétel megtagadása esetén a szállítás díja kiszámlázásra kerül, melyet a megrendelő átutalással tud rendezni.)

Minden esetben ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét és a megrendelt termék épségét!
A számlát emailben küldjük Önnek, ezt kérjük, őrizze meg, mert bármilyen probléma esetén ezzel tudja igazolni a vásárlást.

Abban az esetben, ha a rendelt áru mennyisége vagy mérete miatt a csomag nem adható fel a fenti szállítónál (díszfák, lombos fák, egyedi, túlméretes, raklapos küldemények), lehetőség van arra, hogy a Morus Kert saját járművével teljesítsük a megrendelést. Ekkor egyedi kalkuláció alapján számoljuk a szállítási költséget, az oda-vissza út figyelembevételével. Lehetőség szerint törekszünk kapcsolt fuvarral megoldani a szállítást, ezesetben kedvezőbb díjjal tudunk számolni.

GLS szállítási költség tarifa táblázat:
0-10kg 3600 Ft
10kg felett plusz 1500 Ft/10 kg.
100.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!
2 literes kiszerelésű konténeres növényeink súlya 1,5 kg/ konténer.

Lehetőség van személyes átvételre is, telefonos egyeztetést követően Zalaegerszeg, Reptéri út 9-11. szám alatt.

Szabadgyökeres és földlabdás termékeink egész évben megvásárolhatók. Kiszállításuk azonban csak lombhullástól és rügyfakadásig (az aktuális időjárást figyelembe véve körülbelül október vége és március vége közötti időszak) történik. Ezen időszakon túl leadott rendeléseket számon tartjuk és amint lehetőség adódik rá teljesítjük. A vásárolt termék ára a rendeléskori ár marad, az esetleges időközbeni áremelkedést nem érvényesítjük ezeknél.